top of page

STANDARD

Firmalogo, raskt og rimelig


Logodesign trenger ikke være en lang, vanskelig prosess. Bestill logo i dag og vi begynner på de første utkastene umiddelbart. Etter kort tid mottar du vanligvis minst 15 forslag til ny logo. Deretter redigerer vi den logoen du likte best til du er fornøyd. Erfaringsmessig finner de fleste logoen sin på denne måten, men skulle du ønske flere forslag, så får du det.

Det er ingen kjøpsforpliktelser. Du betaler på forskudd, men kan når som helst trekke deg fra prosessen uten spørsmål. Da får du pengene igjen. Her er det virkelig ingen forbehold eller liten skrift, som hos mange av våre konkurrenter. Dersom du ikke ønsker å betale på forskudd, anbefaler vi Premiumpakken. Eller du kan kontakte oss her.

Når du er fornøyd gjør vi logoen din trykkeklar og sender deg en vektorfil (pdf) som er fullt rediger- og skalerbar og kan brukes til både utskrift og trykk.

Du får naturligvis eksklusive rettigheter til din logo, Kjøper du en logo fra en av markedets mange "online logomakere" (Wix, Freelogodesign, Taylorbrands, Fiverr, Smashinglogo, Canva osv.) så vil det være hundrevis, ja kanskje tusenvis, av andre foretak og privatpersoner verden over som bruker identisk logo. Mange klarer sikkert å lage en helt grei logo på denne måten, men de bare låner den. Kanskje bra nok for mange useriøse aktører eller elevbedrifter, men neppe for et foretak som ønsker å bli tatt seriøst uansett bransje.

Vi lager din logo fra bunn og streber alltid å lage en logo som er helt unik og skreddersydd ditt behov. Og viktigst av alt: det er du som eier den etterpå. Du kan bruke den til hva du vil.

Bestill logo i dag og vi starter prosessen umiddelbart. Du har intet å tape og kan avbryte prosessen når du måtte ønske. Vi ser fram til å designe ditt foretaks ansikt utad.

Pris: kun kr 3950 eks mva

bottom of page